To Le Pavillon Athens συνεχίζει με ένα ακόμη Wine Rendezvous και ο chef Jean-Charles Metayer δημιουργεί ένα γευστικό μενού συνδυάζοντας το με τα εξαιρετικά κρασιά του Οινοποιείου Στραταριδάκη, για να αναδείξει τις γεύσεις και τα αρώματα και των οίνων αλλά και των γεύσεων που έχει επιλέξει.
Οι οίνοι του κτήματος τον εμπνέουν για να δημιουργήσει ένα εξαιρετικό μενού με γεύσεις απ’ τη θάλασσα και το βουνό.
Γυαλιστερές και κυδώνια, αστακός, αρνάκι, κάστανα και ρακόμελο είναι μόνο κάποια από τα υλικά που θα μας μεταφέρουν στην Κρήτη και τα μοναδικά προϊόντα της.
Θα το απολαύσουμε στο εστιατόριο του Le Pavillon, συνοδεία των κρασιών του Κτήματος Στραταριδάκη την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου!
Αναλυτικά το μενού
Amuse Bouche
Σαλάτα με κυδώνια και γυαλιστερές με αμύγδαλα, σε κονσομέ κακαβιάς και αφρό λεμονιού
Μοσχάτο Σπίνας
Τραγανή μπίσκ αστακού, σερβιρισμένη με μους από χόρτα και πίκλες
Άσπρα Χαράκια – Βιδιανό
Σφακιανή πίτα με σφυρίδα, σαλικόρνια σαλάτα και καπνιστό χαβιάρι σε κρέμα
Ασύρτικο
Αρνί κλέφτικο με σκόνη ελιάς και τσάτνεϊ δαμάσκηνα
Barbatus Ερυθρός
Λουκουμάδες με κρέμα κάστανο και παγωτό από μαύρο σουσάμι
Ρακόμελο με τόνγκα, βανίλια και ανθούς από ρίγανή
info
Περικλέους 31, Χαλάνδρι, τηλ. 2106815774. Τιμή μενού: 65€ κατ΄άτομο
Δείτε επίσης:
Le Pavillon Athens: Οινικό ραντεβού με τα κρασιά του Κτήματος Κώστα Λαζαρίδη
Le Pavillon: Ανοίγει το νέο εστιατόριο του σεφ Jean-Charles Métayer
Νέο Vezené Santorini στο ξενοδοχείο Cavo Tagoo!