Την Τετάρτη 23 Ιουλίου στις 20:00, το Island Club & Restaurant ενώνει δυνάμεις με το οινοποιείο Morlet Family Vineyards από τη Napa Valley, για μια ιδιαίτερη γαστρονομική εμπειρία που απευθύνεται σε όσους αγαπούν το κρασί και τις εκλεπτυσμένες γεύσεις.

Στο “Wine & Dine” παρουσιάζονται σπάνιες και πολυσυζητημένες ετικέτες του Morlet — με τη γαλλική φινέτσα και την Καλιφορνέζικη δυναμική — να πλαισιώνουν ένα ειδικά σχεδιασμένο pairing menu, σχεδιασμένο από τον βραβευμένο σεφ Νίκο Σκλήρα. Κάθε πιάτο δημιουργείται με γνώμονα την ανάδειξη του terroir, της πολυπλοκότητας και των χαρακτηριστικών του κάθε κρασιού, με τη συμβολή της εξειδικευμένης ομάδας sommelier.

Τα κρασιά του Morlet Family Vineyards, με έντονη αρωματική προσωπικότητα και μεγάλη δυνατότητα παλαίωσης, απευθύνονται σε κοινό που αγαπάει το βάθος και την ισορροπία. Παράλληλα, είναι κατάλληλα για συλλέκτες και όσους αναζητούν ζωηρά και πολύπλευρα κρασιά.

Η βραδιά υπόσχεται έναν ιδανικό διάλογο ανάμεσα στην οινική και μεσογειακή κομψότητα, σε ένα από τα πιο ατμοσφαιρικά σημεία της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

info
Island Club & Restaurant, Τετάρτη 23 Ιουλίου, Ώρα έναρξης: 20:00. Κρατήσεις απαραίτητες.