Από τη Μ. Δευτέρα 18 Απριλίου το Thama του Δημήτρη Κατριβέση θα είναι και πάλι ανοιχτό. Η κουζίνα εμπλουτίστηκε με πολλές νέες προτάσεις και πιάτα βασισμένα σε τοπικά συστατικά, παραδοσιακές συνταγές και καινοτόμες επεξεργασίες, ενώ το νέο μενού γευσιγνωσίας, φέτος αγκαλιάζει τα μυστικά της θάλασσας, συνδυάζοντας υλικά και τεχνικές από την Ιαπωνία μέχρι και τη Μεσόγειο.
Η χρήση της ανοιχτής φωτιάς εξακολουθεί να κυριαρχεί στο μενού, καθώς ο κύριος σκοπός της ομάδας του Thama είναι να διατηρήσει την αγνότητα και την αυθεντικότητα της ελληνικής κουζίνας. Ειδικά για τη Μεγάλη Εβδομάδα, το εστιατόριο θα είναι ανοιχτό και τα μεσημέρια, όπως επίσης θα υπάρχει και ειδικά διαμορφωμένο μενού σύμφωνα με τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας.
info
ΤΗΑΜΑ Restaurant, Λ. Σταύρου Κιονίων, Τήνος, τηλ. 22830 29021, https://g.page/thama_tinos
Δείτε επίσης:
Chef’s table: Δημήτρης Κατριβέσης (Thama/Τήνος)
Το Thama στην Τήνο είναι συνεχές
Thama: Παράδοση και καινοτομία στην Τήνο δια χειρός Δημήτρη Κατριβέση