Το εστιατόριο του 11ου ορόφου του ξενοδοχείου Titania στο κέντρο της Αθήνας, με την πανοραμική θέα της πόλης υποδέχεται τη χειμερινή σεζόν με νέο, ανανεωμένο μενού.

Με την υπογραφή του executive chef Χρήστου Τζιλήρα, φρέσκες πρώτες ύλες και προϊόντα με ταυτότητα ελληνική Π.Ο.Π και Π.Γ.Ε. συνδυάζονται αριστοτεχνικά στα πιάτα του νέου μενού, σε ενδιαφέρουσες γευστικές προτάσεις που περιλαμβάνουν πιάτα με βάση ελληνική, εμπλουτισμένη με μεσογειακές πινελιές. Ενδεικτικά αναφέρουμε το καλαμάρι σχάρας σε ζεστή σαλάτα από βιολογικές φακές Γρεβενών με σουτζούκι, το συκώτι από νεαρό μοσχάρι με πουρέ κρεμμυδιού, πράσινα σπαράγγια, πετιμέζι Κρήτης και πίκλες παντζαριού, τα φιλέτα μπαρμπουνιού με καπνιστό πουρέ κουνουπιδιού και μαυρομάτικα φασόλια Φενεού, αλλά και το γλυκό επίλογο του γεύματος , τη σοκολάτα bitter με τραγανό φουντούκι. Αφού ολοκληρώσετε το γεύμα σας αξίζει να δοκιμάσετε τα signature κοκτέιλ από την ενδιαφέρουσα κάρτα τους.

info
Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ, Πανεπιστημίου 52, Ώρες λειτουργίας bar & restaurant 11.00 – 02.00, Τηλ. Κρατήσεων: 210 3326000