Ο σεφ Σταμάτης Σκριάπας, έπειτα από έναν εντυπωσιακό χειμώνα στo K for Kiku του Ψυχικού και στο Kiku Members στο Κολωνάκι, πιάνει Μύκονο για το καλοκαίρι, μυώντας για μία ακόμη χρονιά τους επισκέπτες του νησιού τις εξαιρετικές ιαπωνικές γεύσεις.
Το Kiku Mykonos ξεκίνησε τη λειτουργία του από τη Δευτέρα 15 Μαΐου, στο ξενοδοχείο Cavo Tagoo, συνδυάζοντας άψογα την υψηλή γαστρονομία με τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα της Μυκόνου. Στο μενού κυριαρχούν οι παραδοσιακές προτάσεις της ιαπωνικής γαστρονομίας, πλάι στις πιο δημιουργικές προσεγγίσεις, προσφέροντας στους επισκέπτες πιάτα που κερδίζουν τις εντυπώσεις.
Τα δροσερά κοκτέιλ από την άλλη, συναγωνίζονται το παραδοσιακό σάκε, ενώ σε συνδυασμό και με τη δυνατή μουσική, υπόσχονται (κλασικές μυκονιάτικες) βραδιές, που μένουν αξέχαστες.
info
Ξενοδοχείο Cavo Tagoo, Μύκονος, τηλ. 22890 20200.