Το εστιατόριο The Y Project, στον πρώτο όροφο του YTON the music show, με επικεφαλής της κουζίνας τον chef, Take, προτείνει μια εκλεπτυσμένη εκδοχή της ιαπωνικής κουζίνας σε ένα περιβάλλον που συνδυάζει την λιτότητα με την πολυτέλεια και την υψηλή αισθητική.
Ο γαστρονομικός χώρος του ΥΤΟΝ the music show είναι η πρόταση για τους λάτρεις της ασιατικής κουζίνας που θέλουν να συνδυάσουν τη νυχτερινή διασκέδαση με ένα γεύμα υψηλών προδιαγραφών. Χαμηλός φωτισμός, ήρεμο περιβάλλον, επιτοίχιες εικαστικές παρεμβάσεις, χρώματα που παίζουν με το κόκκινο, το μαύρο και το χρυσό συνθέτουν το διακοσμητικό προφίλ. Salmon tataki σε μίσο αρωματισμένο με τρούφα, σoτέ γαρίδα και καραβίδα πάνω σε ρολό με καψαλισμένο τόνο και yuzu soy butter, φουαγκρά μαριναρισμένο πάνω σε ρύζι με τρούφα και σάλτσα sweet truffle soy και βασιλικό καβούρι είναι μερικές από τις γευστικές προτάσεις του σεφ. Η λίστα των κοκτέιλ του Χρήστου Λάγιου σε συνδυασμό με τα γλυκά του κορυφαίου pastry chef Νίκου Στράγκα ολοκληρώνουν το σύνολο του προσεγμένου γαστρονομικού προφίλ του χώρου.
info
ΥΤΟΝ the music show, Πέτρου Ράλλη 38, Αιγάλεω. Μέρες και ώρες λειτουργίας: Σάββατο και Κυριακή: 22:00 – 1:00 π.μ και 2:15 – 4:00 π.μ.