Το εστιατόριο The Aficionados στη Θεσσαλονίκη συμπλήρωσε τον πρώτο του χρόνο και το γιορτάζει με σπέσιαλ μενού, σε δύο εκδοχές, για τις καθημερινές.
Ειδικότερα, έχουν ετοιμάσει δύο μενού για μεσημέρι και βράδυ, που το ένα συνδυάζεται με κρασί, με το καθένα να έχει κόστος 30€ / άτομο. Και τα δύο είναι διαθέσιμα κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, από τις 16:00 έως τις 22:30. Εάν ζείτε στη Θεσσαλονίκη ή πρόκειται να ταξιδέψετε εκεί αυτό τον καιρό, αυτή η πρόταση σίγουρα θα δώσει άλλη γεύση στις καθημερινές σας εξόδους.
Αναλυτικά τα χειμερινά μενού περιλαμβάνουν:
Dine menu
* Φρεσκοψημένο ψωμί και ντιπ
* Γαλλική σούπα πατάτας “parmentier” με αφρό γιαουρτιού και λάδι σχοινόπρασου
Ορεκτικό
* Πράσινη σαλάτα με σύκα ποσέ, γραβιέρα Κρήτης, ντοματίνια και πετιμέζι
ή
* Βιολογικό αβγό με χόρτα, μανιτάρια και κρέμα παρμεζάνας
ή
* Λαχανικά βουτύρου με πράσινο σιτάρι και μανιτάρια τουρσί
Κυρίως
* Κριθαράκι με μοσχαρίσια ουρά, σελινόριζα και σάλτσα ψητού
ή
* Ριζότο με μανιτάρια, θυμάρι και λάδι τρούφας
ή
* Βιολογικό στήθος κοτόπουλου με πουρέ καρότο, πορτοκάλι και τζίντζερ
ή
* Φιλέτο σολομού με κρέμα αβοκάντο, φινόκιο και εσπεριδοειδή
Γλυκό
* Πορτοκαλόπιτα με παγωτό σοκολάτα
ή
* Αρμενοβίλ με σάλτσα σοκολάτας
Dine & Wine menu
* Φρεσκοψημένο ψωμί και ντιπ
* Σούπα ημέρας
* Πράσινη σαλάτα με λαχανικά ατμού, γραβιέρα Κρήτης και πετιμέζι
* Βιολογικό στήθος κοτόπουλου με κρούστα μυρωδικών και πουρέ καρότο
* Πορτοκαλόπιτα με παγωτό σοκολάτα
* Ένα ποτήρι κρασί (150ml) – λευκό, ροζέ ή κόκκινο
info
Νικ. Πλαστήρα 105, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 434290 & 6932 341992.