Αν βρεθείτε για τα εορταστικά σας ψώνια στο κέντρο της Αθήνας, μην παραλείψετε να περάσετε από την πολυσύχναστη πλατεία της Αγίας Ειρήνης όπου σάς περιμένει το Spollati, ένα μοντέρνο, κομψό και διαχρονικό all day Gastronomy Bar.
Τις πρωινές ώρες εδώ θα απολαύσετε φρεσκοκομμένο, μοσχοβολιστό και ποιοτικό καφέ μαζί με ένα φρεσκοψημένο κρουασάν ή μια ομελέτα με φρέσκα λαχανικά ενώ το μεσημεράκι θα το επισκεφτείτε για να γευτείτε τις εκλεκτές, αλμυρές δημιουργίες του γνωστού Μανιάτη σεφ Γιώργου Ζευγολατάκου, ιδιοκτήτη και σεφ του Hannover στο Βαθύ της Μάνης. Αυτό που κάνει το Spollati μοναδικό είναι πως το σύνολο σχεδόν των προϊόντων, όπως το ψωμί, τα dips και οι σάλτσες παρασκευάζονται στην κουζίνα του εστιατορίου, ενώ τα εξαιρετικής ποιότητας κρέατα ψήνονται σε Μονόλιθο, με αποτέλεσμα να παραμένουν ζουμερά και λαχταριστά.
Το απόγευμα, ενώ θα λέτε τα νέα με την παρέα, κάντε μια γλυκιά αμαρτία, απολαμβάνοντας μια πορτοκαλόπιτα ή σοκολατόπιτα. Τελειώστε την μέρα σας, επιλέγοντας ένα από τα ιδιαίτερα cocktail του Σταύρου Τιτάκη, φτιαγμένα με ποιοτικά αποστάγματα, ποτά, λικέρ, σπιτικά bitters και fruit blends. Ένα από τα αγαπημένα μας είναι σίγουρα το Bourbon Punch με Bourbon Whiskey, σμέουρα, βασιλικό, φράουλα και μαύρο πιπέρι.
info
Αιόλου 27Α, Πλ. Αγ. Ειρήνης, Αθήνα, τηλ. 215 5513004.