Μετά από 14 χρόνια επιτυχημένης πορείας του, το Pausa μπαίνει σε μια νέα εποχή γεύσεων.

pausa_81

Ο executive chef Κωνσταντίνος Κωστόπουλος μαζί με την ομάδα του και τον chef Γιώργο Τσαπάρα υπογράφουν ένα νέο menu δημιουργικής μεσογειακής κουζίνας, διατηρώντας απαράμιλλη την ποιότητα των φρέσκων πρώτων υλών σε συνδυασμό με νέες τεχνικές.

pausa_17

Στο μενού ξεχωρίζουν το ταρτάρ κιτρινόπτερου τόνου με μάνγκο, αβοκάντο, wakame & ginger, η Πράσινη σαλάτα με baby σπανάκι, ρόκα, πατζαρόφυλλα, κατσικίσιο τυρί σε κρούστα δημητριακών και τα Fettucini σαφράν με μοσχαρίσια φιλετάκια και αφρό Pecorino Romano. Από τα κυρίως τα Μοσχαρίσια μάγουλα μπρεζέ σε κρασί Chianti κλέβουν τις εντυπώσεις, ενώ από τα γλυκά η Μηλόπιτα σε φύλλο τορτίγιας με καραμέλα γάλακτος.

info
Αγίου Κωνσταντίνου 46, Μαρούσι, τηλ. 21 0 6180533, www.pausa.gr