Στη Νέα Αγορά του Παλαιού Ψυχικού, στον πεζόδρομο της Δαβάκη, ο Γιώργος Ιακωβίδης, ο Κωνσταντίνος Ευθυμίου και ο Κωνσταντίνος Κυριαζής ανέλαβαν ένα χώρο υψηλής αισθητικής που αναμένεται να μάς απασχολήσει γαστρονομικά.
Ως all day bar-restaurant, το Misifu κινείται σε δύο ζώνες, αυτή του πρωινού-μεσημεριανού και την άλλη του απογευματινού-βραδινού. Στα ηνία της κουζίνας ο Γιώργος Ιακωβίδης που διαμορφώνει ένα μενού στο οποίο η άριστη πρώτη ύλη έχει τον πρώτο λόγο. Μέσα από παραδοσιακές συνταγές που αποδίδει με δημιουργική ματιά ο σεφ υμνεί τις γευστικές παραδόσεις της Μεσογείου και τον πολυπολιτισμικό χαρακτήρα της. Στα highlights, η πίτσα, φτιαγμένη με ζύμη που αφήνεται να ωριμάσει τουλάχιστον 48 ώρες πριν το ψήσιμο, το κριθαρότο με μοσχαρίσια μάγουλα ραγού και το λαυράκι φρικασέ. Cocktails με γαστρονομική προσέγγιση, sparkling cocktails, aperitivos αλλά και μια ενημερωμένη λίστα κρασιών με επιλογές από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα συμπληρώνουν ένα concept με ολιστική προσέγγιση. Περισσότερα θα σάς πούμε μόλις δοκιμάσουμε την νέα, ανανεωμένη του βερσιόν.
info
Δαβάκη 1, Ψυχικό, τηλ. 2106717600.