Με motto «γράφουμε χιλιόμετρα στο κρέας», η meat & fire chef Μυρσίνη Λαμπράκη άνοιξε ξανά το εστιατόριό της στη Νέα Φιλαδέλφια παρουσιάζοντας ένα μενού που είναι φυσικά φουλ… του κρέατος.

Επιλεγμένα κρέατα από σπάνιες ελληνικές φυλές, ειδικές μέθοδοι ωρίμασης και σπάνιες κοπές είναι οι πρωταγωνιστές μιας σειράς πιάτων -ωδή στην κρεοφαγία. Οι προτάσεις του εκτενούς καταλόγου και οι τεχνικές ψησίματος των κρεάτων έχουν την υπογραφή της σεφ που εξειδικεύεται στο κρέας και περιλαμβάνουν επιλογές όπως tomahawk ωρίμασης 45 ημερών από ελευθέρας βοσκής μοσχάρι Νάξου, μελωμένο κότσι προβατίνας μπρεζέ, χοιρινή Boston steak, μοσχαρίσιο φιλέτο της φωτιάς ψημένο στη θράκα εμποτισμένο με Vinsanto και 3 διαφορετικές σάλτσες κ.ά ενώ μερίδα του λέοντος στο ενδιαφέρον του επισκέπτη διεκδικούν τα ορεκτικά και οι σαλάτες με επιλογές όπως η σφακιανή χορτόπιτα ψημένη στην πέτρα και η τριπλέτα με λουκάνικα της σεφ.

info
Λεωφ. Δεκελείας 88, Νέα Φιλαδέλφεια, 2102514438 / 2106148684

Δείτε επίσης

Νίκος Δημητροκάλης: Restart στην Κηφισιά για τον professore του σπαγγέτο

Επανεκκίνηση του Βασίλαινα με à la carte μενού από €42

Basegrill: Σταθερή αξία στην ποιοτική κρεοφαγία