Για την πασχαλινή σας έξοδο, το γνωστό εστιατόριο της Κηφισιάς ετοιμάζει δύο μενού, για το Μ. Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα, που επιμελείται ο σεφ Δημήτρης Παναγιωτόπουλος.

Τα εορταστικά μενού περιλαμβάνουν παραδοσιακές προτάσεις όπως μαγειρίτσα, κατσικάκι στο φούρνο με πατάτες λαδορίγανη, αρνάκι σούβλας, ντολμαδάκια αβγολέμονο κ.ά αλλά και γλυκά όπως γαλακτομπούρεκο. Ωστόσο υπάρχει και η δυνατότητα παραγγελίας επιλογών από το εστιατόριο έως και τη Μ. Τετάρτη.

Μ. Σάββατο

Κόκκινα αβγά

Μαγειρίτσα αβγολέμονο
ή
Μαγειρίτσα vegan

Πράσινη σαλάτα Menoo

Κατσικάκι στο φούρνο με πατάτες λαδορίγανη

Soufflé glace grand Marnier

Φράουλες με σαντιγύ

Κυριακή του Πάσχα

Κόκκινα αβγά

Χωριάτικο λουκάνικο στη θράκα

Πράσινη σαλάτα Menoo

Ντολμαδάκια αβγολέμονο

Τυρόπιτα με 4 τυριά

Κοκορέτσι σούβλας

Αρνί σούβλας

Πατάτες φούρνου λαδορίγανη

Γαλακτομπούρεκο

Φρούτα εποχής

info
Λ. Κηφισίας 310. Τηλ. 21 0625 2214, https://www.facebook.com/menoo.gr/, Τιμή μενού Μ. Σάββατο: €35, Κυριακή του Πάσχα: €45