Για την πασχαλινή σας έξοδο, το γνωστό εστιατόριο της Κηφισιάς ετοιμάζει δύο μενού, για το Μ. Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα, που επιμελείται ο σεφ Δημήτρης Παναγιωτόπουλος.
Τα εορταστικά μενού περιλαμβάνουν παραδοσιακές προτάσεις όπως μαγειρίτσα, κατσικάκι στο φούρνο με πατάτες λαδορίγανη, αρνάκι σούβλας, ντολμαδάκια αβγολέμονο κ.ά αλλά και γλυκά όπως γαλακτομπούρεκο. Ωστόσο υπάρχει και η δυνατότητα παραγγελίας επιλογών από το εστιατόριο έως και τη Μ. Τετάρτη.
Μ. Σάββατο
Κόκκινα αβγά
Μαγειρίτσα αβγολέμονο
ή
Μαγειρίτσα vegan
Πράσινη σαλάτα Menoo
Κατσικάκι στο φούρνο με πατάτες λαδορίγανη
Soufflé glace grand Marnier
Φράουλες με σαντιγύ
Κυριακή του Πάσχα
Κόκκινα αβγά
Χωριάτικο λουκάνικο στη θράκα
Πράσινη σαλάτα Menoo
Ντολμαδάκια αβγολέμονο
Τυρόπιτα με 4 τυριά
Κοκορέτσι σούβλας
Αρνί σούβλας
Πατάτες φούρνου λαδορίγανη
Γαλακτομπούρεκο
Φρούτα εποχής
info
Λ. Κηφισίας 310. Τηλ. 21 0625 2214, https://www.facebook.com/menoo.gr/, Τιμή μενού Μ. Σάββατο: €35, Κυριακή του Πάσχα: €45