Αυτό το χειμώνα η κυνηγετική κουζίνα βρίσκει καταφύγιο στο Tudor Hall Restaurant. Ο chef de cuisine, Αλέξανδρος Κοσκινάς, δημιουργεί αυθεντικά πιάτα με ελάφι, αγριογούρουνο, λαγό και φραγκόκοτα, που θα ενθουσιάσουν κάθε φανατικό κρεατοφάγο ή καλοφαγά.
Το Winter Games μενού περιλαμβάνει 4 λαχταριστά πιάτα: Ψητή φραγόκοτα με μουσελίν πατάτας, γλασαρισμένα καρύδια, ελιές Καλαμών και φύλλα ρόκας, αγριογούρουνο στιφάδο με σελινόριζα, σάλτσα ρίγανης και κόκκινου κρασιού, χειροποίητα ζυμαρικά με λαγό, αγκινάρες και σάλτσα τρούφας και ψητό ελάφι με κάστανα, ρίζες μαϊντανού, παντζάρια και φρούτα του δάσους.
Σκέφτεστε κάτι καλύτερο για βραδινή έξοδο, από δείπνο στο εμβληματικό Tudor Hall Restaurant του King George Hotel, με την Ακρόπολη στο πιάτο;
info
Βασιλέως Γεωργίου 3, Σύνταγμα, τηλ. 210 3222210, www.kinggeorgeathens.com