Νέο θεματικό μενού με κύριο συστατικό τις γαρίδες ξεκίνησε να σερβίρει από τις 25 Οκτωβρίου το GB Roof Garden. Μέσα από πέντε ιδιαίτερα πιάτα, το νέο μενού που φέρει τον τίτλο Shrimp & more υμνεί όλα τα είδη της γαρίδας που αλιεύονται στις ελληνικές θάλασσες.

Μέσα στο μενού συμπεριλαμβάνονται γεμιστοί μαρουλοντολμάδες με μυρώνια και σάλτσα λεμονιού αρωματισμένη με μαστίχα -όπου οι γαρίδες Αμβρακικού χαρίζουν τη θαλασσινή τους γεύση- αλλά και λινγκουίνι, «guanciale» και σάλτσα μασκαρπόνε με τρούφα. Στη ρεβυθάδα, η γεύση της σούπας ενισχύεται με Συμιακό γαριδάκι από τα Δωδεκάνησα και το πιάτο σερβίρεται με γαρίδες βορείου Αιγαίου, ενώ οι γαρίδες Κοιλάδος Ερμιόνης πρωταγωνιστούν στο καρπάτσιο με μανταρίνι, μέλι πεύκου, αυγοτάραχο και παντζάρι.
Όλα τα πιάτα παρασκευάζονται με φρέσκα υλικά εποχής ενώ μπορείτε να γευματίσετε απολαμβάνοντας μια πολύ ωραία θέα στην πόλη της Αθήνας.

info
Το μενού σερβίρεται καθημερινά 13:00 – 01:00, έως τις 15 Δεκεμβρίου 2021
GB Roof Garden Restaurant, 8ος όροφος, Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, Βασιλέως Γεωργίου 1Α,Τηλ. 2103330766, www.gbroofgarden.gr

Δείτε επίσης:
GB Roof Garden: Δημιουργική γαστρονομία με άρωμα Ελλάδας

Κρητικές μπανάνες με γαρίδες και απάκι ψημένες στη φλούδα τους

Το ιδιοφυές τρικ για να καθαρίζεις σε δευτερόλεπτα τις γαρίδες