Η εντυπωσιακή βεράντα του τελευταίου ορόφου του Hilton μάς υποδέχεται για να απολαύσουμε τη θέα της Ακρόπολης και του Λυκαβηττού να σιγοντάρει τις νέες γευστικές αφίξεις δια χειρός Κώστα Αθανασίου.
Το δείπνο ξεκινά με ταρτάρ τόνου με κρύα σούπα από αρακά και πεπόνι ενώ η συνέχεια με καρπάτσιο από χταπόδι με φρυγανισμένο ψωμί αντσούγιας, παραδοσιακή χορτόπιτα με ξινομυζήθρα Νάξου και σαλάτα του Καίσαρα με αστακό δίνει στο δείπνο μια ξεχωριστή μεσογειακή νότα. Από το ολοκαίνουριο μενού έχουν ήδη ξεχωρίσει πιάτα όπως η ταλιάτα από μοσχαρίσιο χτένι Black Angus με ψητά λαχανικά αλλά και ο κόκορας παστιτσάδα με αφρό από φρέσκο καϊμάκι.
Στο Sushi bar του Galaxy και αυτή τη σεζόν οι fan του είδους θα απολαύσουν κλασικές αγαπημένες ποικιλίες σε σούσι, σασίμι και νιγκίρι αλλά και πιο πρωτότυπους συνδυασμούς, όπως Dragon roll με γαρίδα panko και αβοκάντο, Hamachi California Roll με ψάρι χαμάτσι και σος λεμονιού yuzu και το Eel Maki με χέλι και μπρικ.
Επιδόρπια όπως το μιλφέιγ καρύδας με σος αλμυρής καραμέλας, ο κύλινδρος σοκολάτας Valrhona με σος κουμ κουάτ και οι τραγανοί λουκουμάδες γεμιστοί με μους μαστίχας, που συνοδεύονται από σος ελληνικού καφέ και παγωτό καϊμάκι, γράφουν το γλυκό επίλογο στην όμορφη αυτή γευστική εμπειρία.
Όσο για τις επιλογές της μπάρας, μετρούν επίσης ενδιαφέρουσες αφίξεις όπως το Honeymoon με τζιν αρωματισμένο με τζίντζερ και ραβέντι και το Carpe Noctem με παλαιωμένο ρούμι αρωματισμένο μ’ εσπεριδοειδή.
info
Ξενοδοχείο Hilton, Βασιλίσης Σοφίας 46, Αθήνα, τηλ. 210 7281407.