Το δοκιμάσαμε αυτές τις μέρες, που τρέχαμε στο Κέντρο για τα ψώνια των γιορτών και ήταν πραγματικά αποκάλυψη! Ο λόγος για το σουβλάκι ενός καινούριου μαγαζιού στην Αιόλου, του Ermina’s. Eδώ, απ΄ότι μάθαμε αφού ρωτήσαμε, όλα είναι χειροποίητα και τα κρέατα φρέσκα και ελληνικής εκτροφής.

Η Ερμίνα Βασιλειάδου -εξού και το όνομα του μαγαζιού- δεν αρκείται σε τίποτα πρόχειρο και φτηνό. Άλλωστε είναι η ίδια μητέρα τεσσάρων παιδιών, οπότε την ενδιαφέρει με το παραπάνω η γρήγορη αλλά όχι και εύκολη λύση για το οικογενειακό φαγητό. Για το λόγο αυτό συνεργάστηκε με τον Γρηγόρη Τσακίρη (Centrale, Ρις με γούστο, κ.α), που ξέρει πολλά πάνω στη διαχείριση του κρέατος, ο οποίος της έδωσε πεντανόστιμες συνταγές.

Τι συνταγές; Σουβλάκια, μπιφτεκάκια, ψιλοκομμένα φιλετάκια από μοσχάρι ελληνικής εκτροφής, συνταγές με κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής ή με χοιρινό από μικρές φάρμες της Β. Ελλάδας. Στο Ermina’s το κάθε σουβλάκι αποτελεί μια μοναδική πρόταση και σερβίρεται με τη δική του, ξεχωριστή, σως. Επιπλέον, στο Ermina’s σερβίρουν φρεσκοκομμένες -αληθινές- πατάτες, σπιτική γιαουρτάδα και σάλτσα ντομάτας και φυσικά φτιάχνουν μόνοι τους τις πίτες. Όλα είναι πεντανόστιμα και γι αυτό σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα. Δοκιμάστε το τώρα, αυτές τις μέρες που όλα είναι στολισμένα και η πλατεία γεμάτη ζωντάνια!

info
Ermina’s, Αιόλου 19Γ, Αθήνα, τηλ. 210 3254638. Το Εrmina’s λειτουργεί κάθε μέρα από τις 12.00-22.00 και την Παρασκευή και το Σάββατο από τις 12.00-24.00.