Σε έναν χώρο συνώνυμο του στυλ και της φινέτσας, εκεί που ιδιαίτερες γαστρονομικές εμπειρίες συναντούν το απέραντο μπλε της θάλασσας, ο σεφ Σταμάτης Τσίλιας συνδυάζει την ελληνική μαγειρική κουλτούρα με αυτή της Ιαπωνίας, της Ισπανίας και του Περού.
Το εστιατόριο Εν Πλω επανασυστήνεται στο κοινό του με νέο χαρακτήρα, προσκαλώντας μας σε μια νέα γαστρονομική εμπειρία που δένει παραδοσιακά ελληνικά πιάτα με προϊόντα και τεχνικές από χώρες όπως το Περού, την Ιαπωνία και την Ισπανία. Τόνος τατάκι με πουρέ γκουακαμόλε και fluid gel από φρούτα του πάθους, μπιφτέκια tsukune με άρωμα από teriyaki και φιλέτο αρνί με espuma απο αγκινάρα Iερουσαλήμ και σάλτσα Kalbi, είναι μερικές από τις γεύσεις που έχουν αγαπηθεί περισσότερο από το ελληνικό κοινό.
info
Λεωφόρος Ποσειδώνος, Βουλιαγμένη Αττικής, τηλ. 210 967 1770