Το «Chapeau» στο Χαλάνδρι άλλαξε ύφος, διακόσμηση, έγινε ακόμη πιο cozy και ατμοσφαιρικό και υποδέχεται το καλοκαίρι μαζί με την ιδιοκτήτρια Βούλα Ρακοπούλου και τον σεφ Τάσο Σταματιάδη.

Με στόχο να γοητεύσουν ακόμη περισσότερο τους λάτρεις του καλού φαγητού, σερβίρουν πιάτα βασισμένα σε μεσογειακές γεύσεις που ξεχωρίζουν για τις γευστικές τους λεπτομέρειες. Χορταστικές σαλάτες, όπως εκείνη με φιλέτο κοτόπουλο, παρφέ φέτας με ξηρούς καρπούς, λιαστή ντομάτα, καπαρόμηλα και μελωμένο μαύρο μπαλσάμικο ή το ρολό iceberg, με γαλοπούλα καπνιστή, κινόα, μπρόκολο και σος γιαουρτιού με αγριοράπανο, μάς ανοίγουν την όρεξη μαζί με τα λαχταριστά ορεκτικά. Τάρτες και πίτες ημέρας, ποικιλία αλλαντικών και τυριών με φρυγανισμένο ψωμί και ντιπ γίνονται η αρχή ενός υπέροχου δείπνου.

Για τη συνέχεια επιλέγουμε ανάμεσα σε αρνάκι μπούτι με ρατατούι λαχανικών και τσάτνεϊ βερίκοκο, σε ψαρονέφρι σκαλοπίνια με παστράμι σε πουρέ σελινόριζας και μοτσαρέλα γκρατινέ ή σε ριζότο με άγρια μανιτάρια και μους μαύρης τρούφας. Ταλιατέλες με σπανάκι και καρδιά αγκινάρας, προσούτο σε κρέμα ντομάτας με παρμεζάνα, ραβιόλι με ανθότυρο, σπανάκι, ψητά ντοματίνια και πέστο αρωματικών, κριθαρότο με φιλέτο κοτόπουλο, σπαράγγια, φρέσκια σάλτσα ντομάτας με γραβιέρα «δένουν», επίσης, μοναδικά με κάποια από τις εκλεκτές ετικέτες κρασιών.

Κλείνουμε το γεύμα μας με ένα από τα λαχταριστά γλυκά του καταλόγου: Cheesecake λευκής και σοκολάτας γάλακτος, banoffee με καραμέλα baloo, σπασμένο μιλφέιγ και σουφλέ σοκολάτας με κρέμα πορτοκάλι.

info
Σωκράτους 4α, Χαλάνδρι, τηλ. 2106845300, www.chapeau.gr