Η ατμοσφαιρική «μινιατούρα» του Κολωνακίου συνεχίζει το γαστρονομικό της ταξίδι στα γραφικά παριζιάνικα στενά με νέο μενού δια χειρός Δημήτρη Καζιάνη.

11073493_1012738022087995_2510527737849241412_n
Κλασική βουργουνδιανή σπεσιαλιτέ, o Coq au Vin…

Η κουζίνα του μικροσκοπικού μπιστρό της οδού Χάρητος διατηρεί το γαλλικό γευστικό προφίλ της με κλασικά πιάτα αλλά και νέες σπεσιαλιτέ σε έναν κατάλογο που σε στέλνει επί τόπου σε γαλλικά γευστικά μονοπάτια…

1978482_928048650556933_2563279139600431835_o
Το περίφημο entrecôte café de Paris

Μεταξύ άλλων στο μενού φιγουράρουν κλασικές βουργουνδιανές σπεσιαλιτέ, όπως ο κόκορας κρασάτος με σοταρισμένα λαχανικά και τα γεμιστά σαλιγκάρια με αρωματισμένο βούτυρο (γαλλιστί escargots au beurre persillé), αλλά και πιάτα, όπως μύδια αχνιστά με τζίντζερ και λεμόνι συνοδευόμενα από τραγανές τηγανητές πατάτες. Το περίφημο entrecôte café de Paris, με τις λεπτοκομμένες τηγανιτές πατάτες δε θα μπορούσε φυσικά να λείπει από τη λίστα…

info
Χάρητος 39Β, Κολωνάκι, τηλ. 210 7242717.

Το άρθρο της εβδομάδας