Το Barolo Athens, το κομψό wine bistro στο Π. Ψυχικό είναι ιδανικό για κάθε ώρα της ημέρας, για πρωινό ή brunch, για ένα γεύμα εργασίας, για δείπνο σε ένα όμορφο περιβάλλον.

Το μενού φέρει την υπογραφή του σεφ Μιχάλη Νουρνόγλου και είναι εμπνευσμένο από την ιταλική κουζίνα, όπως άλλωστε μαρτυρά και το όνομα του μπιστρό. Το  Barolo είναι μια παραδοσιακή γραφική κωμόπολη στη βορειοδυτική Ιταλία, στις πλαγιές των λόφων του Piedmont. Τι θα βρείτε εδώ;  Ζυμαρικά, πίτσες και πιτσέτι, antipasti, σαλάτες, κρέας και ψάρι. Φυσικά έχουν προνοήσει και για vegan προτάσεις.

Παράλληλα, η λίστα κρασιών είναι πολύ ενημερωμένη. Άλλωστε η ιταλική πόλη Barolo, που βρίσκεται νοτιοδυτικά του Τορίνο είναι η «πόλη του κρασιού». O sommelier Γιώργος Μαρθαλαμάκης έχει να σας προτείνει μερικά fine wines και μάλιστα σε δελεαστικές τιμές.

Αν ψάχνετε ένα στέκι για brunch, το Barolo αποτελεί σίγουρα  μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση.

Δίπλα στο εστιατόριο λειτουργεί  το Barolo deli Mercato με ποιοτικά ελληνικά και ξένα προϊόντα από όλο τον κόσμο. Εδώ θα βρείτε εξαιρετικής ποιότητας gourmet προϊόντα όπως σολομό, φουά γκρα αλλαντικά, τρούφες, μεγάλη γκάμα τυριών, κορυφαίο χαβιάρι, ζυμαρικά, σάλτσες, chutney, μαγιονέζες, ξύδια, εξαιρετικά άλευρα αλλά και αρτοποιήματα, γλυκά, μπισκότα και φυσικά ενημερωμένη κάβα με μεγάλη γκάμα κρασιών και αλκοολούχων ποτών. Επίσης υπάρχουν έθνικ προϊόντα καθώς και gluten free.

info
Barolo Athens: Δαβάκη 1, Παλαιό Ψυχικό, τηλ 210 6717 600, www.baroloathens.gr