Cantina logo
  • Συνταγες
  • Θεματα
    • Απόψεις
    • Αφιερώματα
    • Ειδήσεις
    • Έρευνες
    • Οινοπνευματώδη
      • Κρασί
      • Μπίρα
      • Αποστάγματα
      • Ποτά & Cocktails
    • Παιδί
    • Υγεία & διατροφή
  • Εμπειριες
    • Εκδηλώσεις
    • Εστιατόρια
      • Αφίξεις
      • Έξοδος
      • Ρεπορτάζ
    • Μαγαζιά
    • Πρόσωπα
      • Παραγωγοί
      • Συνεντεύξεις
    • Προϊόντα
    • Ταξίδια
      • Ελλάδα
      • Kόσμος
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
    • CineFood
    • Lifestyle
    • Viral Videos
    • Βιβλία
    • Διαγωνισμοί
    • Κουίζ
  • Χρηστικα
    • Θερμιδομετρητής
    • Λεξικό κουζίνας
    • Συμβουλές
    • Τα φρέσκα του μήνα
    • Τεχνικές
  • Σχετικά με εμάς
  • Ταυτότητα
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
Powered by
search icon
close icon
burger menu icon
close icon
filter icon
Φίλτρα
×

ΒΑΣΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Πίτες-Πίτσες-Τάρτες
Ζυμαρικά
Λαχανικά
Κρέας
Ζύμες - Ψωμιά
Ψάρια-Θαλασσινά
Συνταγές με κρέμα γάλακτος
Σοκολάτα
Πουλερικά
Αυγό-Τυρί
Αλλαντικά
Ρύζι
Ροφήματα
Όσπρια - Σπόροι - Δημητριακά
Κιμάδες
Γλυκά

ΕΙΔΟΣ ΠΙΑΤΟΥ

Περίσταση – Είδος Κουζίνας
Διεθνής κουζίνα
Για το πάρτι
Γιορτινό τραπέζι
Χριστούγεννα
Πάσχα
Εποχικές συνταγές
Άνοιξη - Καλοκαίρι
Φθινόπωρο - Χειμώνας
Ελληνική κουζίνα
Για το παιδί
Ethnic
Καθημερινό τραπέζι
Fusion

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΩΝ

Εθνικές Κουζίνες
Ιταλία
Μεγάλη Βρετανία
Ινδία
Ιράν
Ισπανία
Κίνα
Κούβα
Κύπρος
Κωνσταντινούπολη
Λίβανος
Μεξικό
Γερμανία
Περού
Πορτογαλία
Ρωσία
Σκανδιναβία
Ταϊλάνδη
Αμερική
Αργεντινή
Βραζιλία
Γαλλία
Ιαπωνία
Τρόπος μαγειρέματος
Φούρνου
Κατσαρόλας
Τηγάνι
Σχάρας - BBQ
Χωρίς μαγείρεμα
Κύριο υλικό
Πίτες – Τάρτες
Ζυμαρικά
Κρεατικά
Ζύμες - Ψωμιά
Αβγό - Τυρί
Λαχανικά
Ψάρια-Θαλασσινά
Πουλερικά
Ρύζι
Όσπρια - Σπόροι - Δημητριακά
Είδος πιάτου
Ορεκτικά – Μεζέδες
Κυρίως πιάτα
Συνοδευτικά
Τα βασικά
Βασικές συνταγές
Σάλτσες - Σος - Ντιπ - Αλείμματα
Ζωμοί - Μαρινάδες
Επιδόρπια
Σούπες
Σαλάτες
Είδος γεύματος
Καθημερινό τραπέζι
Σνακ
Οικονομικές
Κυριακάτικο τραπέζι
Ειδική διατροφή
Για χορτοφάγους
Για vegans
Για διαβητικούς
Χωρίς γλουτένη
Στο Πι και Φι
Νηστίσιμα
Light
Πρωινό – Brunch
Με ό,τι περισσεύει
Χοιρινό
Μοσχάρι
Κιμάδες
Γλυκά
Σοκολάτα
Κέικ – Τσουρέκια
Tάρτες
Light-γλυκά
Τούρτες – Πάστες
Παγωτά – Σορμπέ
Μπισκότα – Κουλούρια – Μικρά κεράσματα
Λικέρ & Ροφήματα
Κρέμες - Μους - Ζελέ
Εποχικά γλυκά
Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά
Πάσχα
Νηστίσιμα γλυκά
Διάφορα
Γλυκά τηγανιού
Γλυκά ταψιού – Πίτες
Γλυκά κουταλιού – Μαρμελάδες
Αφιερώματα
Γιώτης
Trata
Sunny Via
Safcol
Lurpak
Fytro
Del Monte
Arla
Το Μαννα Τσατσαρωνάκη
Ομοσπονδία
Όλυμπος
Νιτσιάκος
Μύλοι Αγίου Γεωργίου
Μπάρμπα Στάθης
Μακεδονικό Ταχίνι
Κρητών 'Αρτος
εζα
ΔΩΔΩΝΗ
Δέλτα
ΓΚΡΕΚΑ
Βλάχα
Αλλαντικά
Συνταγές που μαγεύουν
Συνταγές
Πάσχα
Οι δικές σας συνταγές
Οι δικές σας συνταγές (γλυκά)
Οι δικές σας συνταγές (αλμυρά)
Μαγειρεύουμε με
Κυνήγι
Καθαρά Δευτέρα
Γιώτης
Αρνί - Κατσίκι
Quick Videos
Mediterranean Cooking
ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΦΙΛΤΡΩΝ
filter icon
Φίλτρα
  • ΙΤΑΛΙΑ
  • ΤΡΟΠΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ
  • ΦΟΥΡΝΟΥ
clock icon
1:10'

Κοχύλες γεμιστές με αγκινάρες

clock icon
1:25'

Μπολονέζ φούρνου

clock icon
50'

Πίτσα μαργαρίτα

clock icon
55'

Πίτσα με προσούτο και σύκα

clock icon
45'

Φριτάτα με ντομάτες και ζαμπόν

clock icon
35'

Φοκάτσια με σαλάμι και δεντρολίβανο

clock icon
3:5'

Οσομπούκο στο φούρνο με κρεμμυδάκια

Οσομπούκο στα ιταλικά θα πει κόκαλο με τρύπα και πρόκειται για ένα από τα πιο νόστιμα κομμάτια του μοσχαριού. Το κόκαλο στο κέντρο του με το μελωμένο μεδούλι πλαισιώνεται από τρυφερά κομμάτια κρέατος

Πισω
Cantina Logo
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Ταυτότητα
© 2025 Cantina
Powered by cloudevo