Συνταγες
Θεματα
Απόψεις
Αφιερώματα
Ειδήσεις
Έρευνες
Οινοπνευματώδη
Κρασί
Μπίρα
Αποστάγματα
Ποτά & Cocktails
Παιδί
Υγεία & διατροφή
Εμπειριες
Εκδηλώσεις
Εστιατόρια
Αφίξεις
Έξοδος
Ρεπορτάζ
Μαγαζιά
Πρόσωπα
Παραγωγοί
Συνεντεύξεις
Προϊόντα
Ταξίδια
Ελλάδα
Kόσμος
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
CineFood
Lifestyle
Viral Videos
Βιβλία
Διαγωνισμοί
Κουίζ
Χρηστικα
Θερμιδομετρητής
Λεξικό κουζίνας
Συμβουλές
Τα φρέσκα του μήνα
Τεχνικές
Σχετικά με εμάς
Ταυτότητα
Διαφήμιση
Επικοινωνία
Powered by
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΑΡΘΡΑ
ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
ΕΙΔΟΣ ΠΙΑΤΟΥ
ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ
1:10'
Βελουτέ κάστανου με καραμελωμένες γλυκοπατάτες
60'
Πουρές γλυκοπατάτας αρωματισμένος με φασκόμηλο
40'
Ρύζι μπασμάτι με σαφράν, φουντούκια και ρόδι
2:15'
Λεμονάτο οσομπούκο με κρασί και αποξηραμένα μανιτάρια
25'
Φαρφάλε με φρέσκο σολωμό, μπρόκολο και σαμπούκα
20'
Τονοσαλάτα με τρίχρωμες πέννες και μπρόκολο
0'
Ριζότο με κάστανα και μανιτάρια
Ενα ριζότο εποχής με
κάστανα
, ιδανικό ακόμα και για το τραπέζι της γιορτής.
1:25'
Πάπια με μπράντι συνοδευόμενη από αντίβ
1:40'
Γαλλική κρεμμυδόσουπα
40'
Ριζότο με Cabernet Sauvignon
1:15'
Κλασικό μοσχάρι στρογγανόφ
60'
Κρέμα σολομού με μπρικ
2:20'
Μοσχάρι στρογγανόφ
35'
Πατέ από συκωτάκια πουλιών
40'
Βελουτέ πατάτας με λάδι τρούφας