Παραδοσιακά σκωτσέζικα μπισκότα, πολύ τραγανά και τριφτά, που φτιάχνονται μόνο με βούτυρο, αλεύρι και ζάχαρη. Πραγματικά λιώνουν στο στόμα και έχουν έντονη γεύση βουτύρου, γι’ αυτό χρησιμοποιήστε καλό βούτυρο αγελάδος. Δείτε πόσο εύκολα μπορείτε να τα φτιάξετε.
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 170°C στον αέρα. Σε ένα μπολ ανακατεύετε 125 γρ. βούτυρο ανάλατο αγελάδος, σε θερμοκρασία δωματίου, 200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις και 50 γρ. ζάχαρη άχνη, μέχρι να ομογενοποιηθούν. Με πλάστη και σε ελαφρά αλευρωμένη επιφάνεια ανοίγετε τη ζύμη σε πάχος 0,5 εκ. και κόβετε σε μπισκότα με κουπ πατ. Τα μεταφέρετε σε ένα ρηχό ταψί
στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και τα ψήνετε για 20-30 λεπτά μέχρι να χρυσίσουν.