Και είναι και ένα πανεύκολο να το βρείτε.
Υπάρχει άνθρωπος που να μην του αρέσει το τραγανό, λαχταριστό και ζουμερό τηγανητό κοτόπουλο, με την τρυφερή σάρκα και την κρούστα που αποτελεί τουλάχιστον τη μισή απόλαυση σε κάθε δαγκωνιά;
To απολαμβάνουμε εκτός σπιτιού όταν θέλουμε να φάμε μια «αμερικανιά», αλλά το φτιάχνουμε και στο σπίτι. Τα μυστικά της κρούστας είναι πολλά, όμως πέρα από τις κλασικές επιλογές για το πανάρισμα, όπως είναι το πάνκο και και τα τρίμματα ψωμιού, υπάρχουν κι άλλες επιλογές για να γίνει το περίβλημα έξτρα τραγανό.
Μία από αυτές είναι και τα σπασμένα νουντλς. Κάποιες φορές δεν πάει το μυαλό μας πως μπορούμε πολύ εύκολα να αντικαταστήσουμε ένα υλικό με κάτι εξίσου κοινό και χωρίς μεγάλη διαφορά στην τιμή. Σε αυτή την περίπτωση ισχύουν όλα τα παραπάνω. Και το «κρατς» θα είναι τέτοιο, που θα σας ενθουσιάσει.
Η καλύτερη επιλογή είναι τα νουντλς της στιγμής, που είναι έτοιμα μέσα σε λίγα λεπτά με την προσθήκη ζεστού νερού. Σε αυτή την περίπτωση βέβαια δεν θέλουμε να τα βράσουμε. Τα θρυμματίζουμε καλά αμέσως μόλις τα βγάλουμε από το πακέτο. Αφού είναι προμαγειρεμένα, όταν τηγανιστούν γίνονται ακόμη πιο τραγανιστά, για αυτό και αποτελούν τέλεια επιλογή για την κρούστα του τηγανητού κοτόπουλου, που δεν θα πανιάσει εύκολα.
Το πανάρισμα
Δεν χρειάζονται πολλές εξηγήσεις εδώ. Αλεύρι, αυγό, και αντί για πάνκο ή ψωμί, τα σπασμένα νουντλς.
Γίνετε δημιουργικοί
Τα πακετάκια με τα καρυκεύματα και τις σάλτσες που έχουν μέσα τα νουντλς μπορούν να αξιοποιηθούν κι αυτά.
Ο ένας τρόπος είναι να χρησιμοποιηθούν ως μαρινάδα για το κοτόπουλο, είτε μόνα τους είτε ως έξτρα υλικά στο κλασικό μαρινάρισμα που συνηθίζουμε να κάνουμε. Οπότε, διαλέγουμε νουντλς με τη γεύση που μας ταιριάζει. Εξάλλου, υπάρχουν πραγματικά αμέτρητες γευστικές επιλογές σε νουντλς της στιγμής στην αγορά.
Ένας ακόμη τρόπος, αν δεν θέλουμε να μαρινάρουμε το κοτόπουλο, είναι να προσθέσουμε τα καρυκεύματα μέσα στα σπασμένα νουντλς, για μια ακόμη πιο νόστιμη κρούστα. Το πακετάκι με τη σάλτσα μπορούμε να το μετατρέψουμε σε
Δοκιμάστε το, για μια νέα εμπειρία τηγανητού κοτόπουλου με τη βοήθεια των νουντλς.