Ο καθένας έχει τα δικά του κόλπα για τέλεια αφράτα scrambled eggs. Κάποιοι προσθέτουν γάλα, ή κρέμα γάλακτος, ενώ άλλοι τα μαγειρεύουν σε πολύ σιγανή φωτιά. Κι αν σου λέγαμε πως το μυστικό είναι να προσθέσεις… κι άλλα αβγά;
Για την ακρίβεια, θα πρέπει να προσθέσεις κι άλλα αβγά με τη μορφή της μαγιονέζας! Στο βιβλίο του Everyday Cook, ο διάσημος παρουσιαστής και γνωστός foodie Alton Brown μοιράζεται την αγαπημένη του συνταγή για scarmbled eggs. Εκεί είδαμε πως προσθέτει 1 κουτ. γλυκού μαγιονέζα στα αβγά, τα οποία και στη συνέχεια χτυπάει πριν ρίξει το μίγμα στο τηγάνι. Το αποτέλεσμα; Αφράτα και απολαυστικά αβγά -με διαφορά τα καλύτερα που έχουμε δοκιμάσει!
Και για να σε προλάβουμε… όχι, τα αβγά δεν έχουν γεύση μαγιονέζας! Η ποσότητα είναι τόσο μικρή, που ούτε που θα ξεχάσεις ότι την είχες ρίξει στο μίγμα. Αξίζει να το δοκιμάσεις!