Το πιο χαρακτηριστικό γλυκό του φθινοπώρου γίνεται μόλις σε 15 λεπτά και είναι πεντανόστιμο.

Υλικά 
4-6 μικρά μήλα
2-3 κουταλιές βούτυρο, λιωμένο
2 κ.γλ. κανέλα

Για τη γέμιση
4-6 κ.σ. μέλι
4-6  κ.σ. βρώμη
2-3 κ.σ. βούτυρο, λιωμένο
2 κ.γλ. κανέλα

Εκτέλεση 
Κόβουμε τα μήλα στο πάνω μέρος και αφαιρούμε τα κουκούτσια. Τα αλείφουμε με το λιωμένο βούτυρο και πασπαλίζουμε με την κανέλα. Ανακατεύουμε τα υλικά της γέμισης σε ένα μπολ και τη μοιράζουμε μέσα στα μήλα. Τα τοποθετούμε στο airfryer και ψήνουμε στους 180 για περίπου 15 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν. Σερβίρουμε όσο είναι ακόμα ζεστά με επιπλέον μέλι.