Το σπάσιμο των αβγών για μία συνταγή δεν απαιτεί πολύ χρόνο, σωστά; Τι γίνεται όμως όταν φτιάχνεις ένα ραβανί, για παράδειγμα, που απαιτεί πραγματικά πολλά αβγά; Τότε είναι που η παρακάτω τεχνική για να σπας τα αβγά με το ένα χέρι, θα σού φανεί πραγματικά χρήσιμη!
Εάν παρακολουθείς συχνά εκπομπές μαγειρικής, τότε θα ξέρεις πολύ καλά πως όλοι οι σεφ σπάνε τα αβγά με αυτόν τον τρόπο για οικονομία χρόνου. Γιατί όχι και εσύ; Η pastry chef Emily Luchetti αποκαλύπτει στο παρακάτω βίντεο όλα τα μυστικά της συγκεκριμένης τεχνικής και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό!
Αφού χτυπήσει το αβγό στον πάγκο, χρησιμοποιεί τον αντίχειρα, τον δείχτη και τον μέσο της για να σπρώξει τη μία πλευρά του αβγού προς τα μπροστά, ενώ με τον παράμεσο και το μικρό δαχτυλάκι της σπρώχνει την άλλη πλευρά προς τα πίσω. Δες το βίντεο: