Τι θα λέγατε αν αλλάζατε λίγο τη ρουτίνα του κλασικού σερβιρίσματος των τηγανητών αβγών σας ετοιμάζοντας κάτι πιο εντυπωσιακό αλλά εξίσου απλό;
Δεν χρειάζεστε πολλά υλικά και πολύπλοκες συνταγές για να δώσετε παιχνιδιάρικο τόνο στα πιάτα σας. Απόδειξη, το παρακάτω τρικ που μπορείτε να εφαρμόσετε για να αλλάξετε λίγο τη ρουτίνα του φαγητού σας. Παίρνετε ένα μακρύ λουκάνικο τύπου Φρανκφούρτης και το κόβετε κατά μήκος. Με ένα μαχαιράκι κάνετε μικρές χαραγματιές. Δεν πρέπει να φτάνουν μέχρι κάτω για να καταφέρετε στη συνέχεια να το τυλίξετε σωστά. Πολύ προσεκτικά δίνετε στο λουκάνικο στρογγυλό σχήμα και ενώνετε τις άκρες με μία οδοντογλυφίδα. Ψήνετε το λουκάνικο σε αντικολλητικό τηγάνι και από τις δύο πλευρές και όταν η δεύτερη πλευρά είναι σχεδόν έτοιμη, ρίχνετε στο κέντρο του χτυπημένο ασπράδι αβγού και από πάνω μια φέτα πιπεριά και μέσα στην πιπεριά τον κρόκο του αβγού. Όταν το αβγό είναι έτοιμο, το βγάζετε προσεκτικά μαζί με το λουκάνικο και το τοποθετείτε σε ένα πιάτο. Κόβετε αγγούρι σε λωρίδες και το βάζετε κάτω από το λουκάνικο σαν κοτσάνι. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε φρέσκο σοταρισμένο ή ωμό κρεμμυδάκι Προσθέτετε λίγα φυλλαράκια βασιλικού ή θυμάρι και ιδού τα εντυπωσιακά «λουλούδια» σας. Τα παιδιά θα τα λατρέψουν!