Θα ήθελες να τελειώσεις μέσα σε ελάχιστα λεπτά την παρασκευή των μπισκότων σου, για να τα φουρνίσεις γρήγορα και να τα απολαύσεις ακόμη πιο γρήγορα; Η λύση είναι να τα κόψεις όλα με τη μία!

Θεωρητικά αυτό δεν γίνεται, γιατί δύο χέρια έχεις μόνο, πόσα μπισκότα προλαβαίνεις να κόψεις με τη μία; 24 θα σου πούμε εμείς! Σωστά διάβασες, υπάρχει τρόπος να κόψεις 24 μπισκότα και μάλιστα σε διαφορετικά μεταξύ τους σχήματα, με μία κίνηση.

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι αυτό το μεγάλο και ιδιαίτερα πρωτότυπο κουπ πατ που μπορεί να κόψει 24 μπισκότα σε γιορτινά σχήματα, όπως έλατα και αστεράκια. Με άλλα λόγια, αφού ετοιμάσεις την αγαπημένη σου συνταγή για cookies ανοίγεις τη ζύμη με τον πλάστη πάνω σε καθαρή επιφάνεια και κόβεις τα μπισκότα με το κουπ πατ, γεμίζοντας ένα ταψί με τη μία.

Το συγκεκριμένο προϊόν πωλείται στα καταστήματα Target, κοστίζει μόλις $14.99 και εκτός από απόκτημα για τη δική σου κουζίνα γίνεται και πολύ ωραίο γιορτινό δώρο για τους φίλους σου που αγαπούν τη ζαχαροπλαστική. Μπορείς να το παραγγείλεις online, εδώ.