Η κορυφαία αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών στην Ελλάδα δραστηριοποιείται στο χώρο από το 1950 και, αριθμώντας 95 καταστήματα σε όλη τη χώρα, καλύπτει κάθε σας ανάγκη.

Χρειάζεστε λευκές συσκευές και προϊόντα οικιακού εξοπλισμού, συσκευές εικόνας και ήχου μέχρι ηλεκτρονικούς υπολογιστές, συσκευές κλιματισμού & θέρμανσης, φωτογραφικό εξοπλισμό, τηλεπικοινωνιακά προϊόντα, είδη προσωπικής φροντίδας και gaming; Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε το πιο κοντινό κατάστημα Κωτσόβολος και να επιλέξετε ανάμεσα σε εκατοντάδες προϊόντα που θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη!

Για εκείνους που προτιμούν το διαδίκτυο για τις αγορές τους, το ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα της Κωτσόβολος, www.kotsovolos.gr, είναι η ιδανική λύση, εφόσον με την εύκολη πλοήγηση οι αγορές γίνονται απόλαυση! Και πώς μπορεί να γίνει η πληρωμή; Εύκολα, με 5 μοναδικούς, ασφαλείς τρόπους, ιδανικούς για κάθε τσέπη και προτίμηση: με μετρητά, πιστωτική κάρτα, δόσεις, αντικαταβολή ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Τέλος, η υπηρεσία Collect @ Store σας δίνει τη δυνατότητα να δεσμεύσετε τα προϊόντα που επιθυμείτε και να τα παραλάβετε από οποιοδήποτε κατάστημα της αλυσίδας σας εξυπηρετεί, ενώ με το ολοκληρωμένο σύστημα υπηρεσιών Support 360°, η επισκευή και η συντήρηση συσκευών, αλλά και η παράδοση και η εγκατάσταση γίνονται παιχνίδι!