Τo olivemagazine.gr και η εταιρία Emelia Fine Foods κάνουν δώρο σε 6 τυχερούς υγιεινά προϊόντα μελάσας Emelia. Θες να είσαι ένας από τους τυχερούς που θα τα κερδίσουν;

Ακολούθησε τις παρακάτω οδηγίες για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό.

Το μόνο που έχεις να κάνεις για να συμμετέχεις είναι:

✔ Like στη σελίδα της Emelia Fine Foods στο facebook

✔ Follow στη σελίδα της Emelia Fine Foods στο Instagram

✔ Share το παρακάτω ⬇ post του διαγωνισμού (Προσοχή: το share πρέπει να γίνει από το fb ή από το βελάκι της κοινοποίησης κάτω από τη φωτογραφία για να έχουμε τα στοιχεία σας)

Ο διαγωνισμός ισχύει από 23/11/2021 έως και 30/11/2021 (στις 12 τα μεσάνυχτα). Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στο Olivemagazine.gr και στη Facebook Page του την Τετάρτη 1/12/2021 στις 15.00.

Σημείωση
* Η ανάρτησή σας θα πρέπει να φαίνεται δημόσια για να μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση.

Τι κερδίζουν οι νικητές
Οι νικητές κερδίζουν από 2 γυάλινες συσκευασίες μελάσα Emelia, μία συσκευασία που περιλαμβάνει τις πρακτικές μονοδόσεις καθώς και από 3 ωμές μπάρες, που είναι πλούσιες σε σίδηρο.

Λίγα λόγια για τη μελάσα Emelia
Η Emelia είναι μια μελάσα ανώτερης ποιότητας, διότι δεν είναι προϊόν απόσταξης, δεν έχει υποστεί καμία επεξεργασία, ενώ παρασκευάζεται από τον συμπυκνωμένo χυμό καλής ποιότητας ζαχαροκάλαμου, με την παλιά παραδοσιακή συνταγή της φυγοκέντρησης και της τήξεως σε χαμηλή θερμοκρασία. Λόγω της μεγάλης περιεκτικότητάς της σε σίδηρο, η μελάσα είναι ευεργετική και απαραίτητη σε άτομα με στίγμα μεσογειακής αναιμίας ή χαμηλό αιματοκρίτη. Oυσιαστικά, όμως, είναι κατάλληλη για όλους, εφόσον χαρίζει σωματική και πνευματική ευεξία και συμβάλει στην καλή υγεία. Ολα τα προϊόντα που παρασκευάζονται με τη μελάσα Emelia παράγονται σε ελληνικά εργαστήρια.
Η μελάσα Emelia συνδυάζεται τέλεια με χυμούς, smoothies, τσάι, καφέ, γιαούρτι, ταχίνι ή αμυγδαλοβούτυρο, ενώ αντικαθιστά τη ζάχαρη επάξια -υπολογίστε τη μισή ποσότητα σε γραμμάρια- στη ζαχαροπλαστική (κέικ, αρτοσκευάσματα) και τη μαγειρική (μαρινάδες, σάλτσες). Καταναλώνεται όμως και σκέτη για θεραπευτικούς λόγους⋅ συνίσταται η κατανάλωση 2 κουτ. της σούπας ημερησίως.

info
Τα προϊόντα πωλούνται σε επιλεγμένα βιολογικά καταστήματα, καταστήματα υγιεινής διατροφής, delicatessen, φαρμακεία και στο www.emelia.eu

Δείτε επίσης:

Η Μάνια άφησε το πιάνο και την κλασική μουσική για να ασχοληθεί με τη μελάσα

Μελάσα: Μία από τις 9 θρεπτικότερες τροφές του πλανήτη!

Νέο στικ με μελάσα Emelia για να την έχεις πάντα μαζί σου