Γρήγορη τορτίγια γεμιστή με σπανάκι, φέτα και άνηθο, με ντιπ μουστάρδας και μέλι
Υλικά
- Μερίδες: 5
- 5 τορτίγιες
- 200 γρ. φύλλα σπανάκι baby
- ½ φλιτζ. φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 φλιτζ. φέτα τρίμμα
- 2 κουτ. σούπας άνηθο ψιλοκομμένο
- 2 κουτ. σούπας μουστάρδα Dijon
- 1 κουτ. σούπας μέλι
- 5 κουτ. σούπας λευκό ξίδι
- 5 κουτ. σούπας ε.π. ελαιόλαδο
Διαδικασία
Βήμα 1
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από το σπανάκι και τις τορτίγιες.
Βήμα 2
Πριν από το σερβίρισμα, ανακατεύουμε το μείγμα με το σπανάκι, το στρώνουμε στις τορτίγιες, τυλίγουμε σε ρολάκια και κόβουμε σε κομμάτια.
Φωτογραφίες - Food styling: Εύα Μονοχάρη