Brunch protoxronia- Omelette
clock icon
20'

Ομελέτα ρολό με καπνιστή γαλοπούλα και τυρί κρέμα

Υλικά

Μιαι ιδιάιτερη ομελέτα, πλούσια και γευστική με βούτυρο Lurpak  , Arla Φρέσκο Τυρί Κρέμα   και Arla κρέμα Γάλακτος

Σε ένα μπολ σπάμε τα αυγά, προσθέτουμε την Arla κρέμα γάλακτος, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε πολύ καλά με αυγογδάρτη να ενωθούν όλα τα υλικά σε ένα μείγμα.

Τοποθετούμε ένα τηγάνι 26-28 εκ. σε μέτρια- χαμηλή φωτιά, το αλείφουμε με το βούτυρο Lurpak και προσθέτουμε τη μισή ποσότητα από τα αυγά.

Με μια σπάτουλα σιλικόνης ανακατεύουμε αμέσως και αφήνουμε τα αυγά να ψηθούν για περίπου 5΄.

Στρώνουμε επάνω στην ομελέτα 2 φέτες Arla Harvati τυρί Π.Ο.Π.και 5 φέτες μορταδέλα, πασπαλίζουμε με πιπέρι και τυλίγουμε σε ρολό, ψήνοντας για 1΄ ακόμη.

Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία και για τα υπόλοιπα υλικά. Σερβίρουμε την ομελέτα κομμένη σε ρολά με φρέσκο θυμάρι και σχοινόπρασο.

Διαδικασία

Βήμα 1

Σε ένα μπολ σπάμε τα αυγά, προσθέτουμε την Arla κρέμα γάλακτος, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε πολύ καλά με αυγογδάρτη να ενωθούν όλα τα υλικά σε ένα μείγμα.

Βήμα 2

Τοποθετούμε ένα τηγάνι 26-28 εκ. σε μέτρια- χαμηλή φωτιά, το αλείφουμε με το βούτυρο Lurpak και προσθέτουμε τη μισή ποσότητα από τα αυγά.

Βήμα 3

Με μια σπάτουλα σιλικόνης ανακατεύουμε αμέσως και αφήνουμε τα αυγά να ψηθούν για περίπου 5΄.

Βήμα 4

Στρώνουμε επάνω στην ομελέτα 2 φέτες Arla Harvati τυρί Π.Ο.Π.και 5 φέτες μορταδέλα, πασπαλίζουμε με πιπέρι και τυλίγουμε σε ρολό, ψήνοντας για 1΄ ακόμη.

Βήμα 5

Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία και για τα υπόλοιπα υλικά. Σερβίρουμε την ομελέτα κομμένη σε ρολά με φρέσκο θυμάρι και σχοινόπρασο.