O Chef de Cuisine του εστιατορίου του τελευταίου ορόφου του ξενοδοχείου Μ. Βρεταννία, Δημήτρης Μπουτσάλης, ξεκινά ένα γευστικό ταξίδι γεμάτο εμπνευσμένες συνταγές με κύριο συστατικό τις γαρίδες.

Στο μενού φιγουράρουν πιάτα όπως σούπα κολοκύθα-κάστανο αρωματισμένη με σπόρους κακάο τρούφα και τορτέλι γεμιστό με γαρίδα (€22), καρπάτσιο γαρίδας που μαρινάρουν με χαμομήλι και λεμόνι, γύρη, τσιπς λαχανικών και σαμπαγιόν γαρίδας (€25), γαρίδα tempura με σαλάτα παντζάρι, ζεστή μαγιονέζα με μανταρίνι και «pesto» από σταμναγκάθι και φέτα (€28), γαρίδες στη σχάρα με σιγομαγειρεμένες αγκινάρες, φρικασέ με μανιτάρια, κάστανα, χόρτα και μυρωδικά (€38) κ.ά.

info
Καθημερινά 13:00 – 01:15 έως 20 Δεκεμβρίου 2019.

Δείτε επίσης
Ωδή στο «The Grand Wellington» στο GB Roof Garden

Το άρθρο της εβδομάδας