Το ΙΕΚ Praxis διοργανώνει στις 23 Απριλίου σεμινάριο vegan μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής με στόχο να εισάγει τους συμμετέχοντες στην vegan διατροφή και στην μαγειρική και ζαχαροπλαστική Τέχνη που απαιτείται για να καλύψουμε τις ανάγκες των vegan.

Στο πρόγραμμα θα μάθουμε τις μαγειρικές και ζαχαροπλαστικές τεχνικές, καθώς και τις συνταγές που απαιτούνται ώστε να μπορούμε να παρασκευάζουμε ένα μενού για vegan διατροφή, το οποίο θα περιλαμβάνει για πρωινό smoothies, spreads και ψωμιά, για γεύμα κυρίως πιάτο και σαλάτες, για απογευματινό vegan σνακ, για βραδινό κυρίως πιάτο και συνοδευτικά και για επιδόρπιο vegan λιχουδιές.

info
www.iekpraxis.gr