Εάν λατρεύεις το αβοκάντο, το πιο πιθανό είναι να το απολαμβάνεις λιωμένο πάνω σε φρυγανισμένο ψωμί, το λεγόμενο και άκρως ινσταγκραμικό avocado toast. Οι αγαπημένοι μας celebrities όμως παραλείπουν το ψωμί και απολαμβάνουν τη γεύση και τις ευεργετικές του καταπράσινου φρούτου με τους δικούς τους ξεχωριστούς τρόπους.
Στο βιβλίο της Cravings: Hungry for More, η Κριστίν προτείνει κάτι σαν ανάποδο avocado toast. Στην ουσία σερβίρει το αβοκάντο κομμένο στα δύο, χωρίς το κουκούτσι φυσικά, πασπαλισμένο με τριμμένο φρυγανισμένο ψωμί και πιπέρι καγιέν.
Μειώνεις έτσι τους πολλούς υδατάνθρακες, ενώ δεν χάνεις την τραγανότητα του ψωμιού. Ιδιοφυές!
Όπως εσύ πιθανόν έχεις στην τσάντα σου ένα μήλο ή μια μπανάνα, μήπως και πεινάσεις κατά τη διάρκεια της μέρα, έτσι έχει και η Βανέσα ένα αβοκάντο. Τρώει κάθε μέρα ένα ολόκληρο αβοκάντο, σκέτο με το κουτάλι! «Χρειάζομαι πολλά λιπαρά. Εάν δεν φαω αρκετά, το σώμα μου ‘κρατά’ θερμίδες», λέει στο Women’s Health. «Μάς έχουν μάθει ότι τα λιπαρά είναι κακά, αλλά στην πραγματικότητα είναι τόσο καλά -είναι πηγή ενέργειας που σε κρατά χορτάτο όλη τη μέρα», εξηγεί.
Ολίβια Μαν
Η ηθοποιός αναβαθμίζει το σκέτο αβοκάντο, κάνοντάς το πιο γκουρμέ και προσθέτοντάς του έξτρα θρεπτικά συστατικά. Πιο συγκεκριμένα, πασπαλίζει τις φέτες αβοκάντο με σπόρους κάνναβης, που είναι πλούσιοι σε θρεπτικά συστατικά, αλάτι Κοσέρ (Δεν περιέχει χημικά πρόσθετα ή βελτιωτικά ροής, και δεν γίνεται προσθήκη ιωδίου) και λίγο λεμόνι.