Η συντάκτρια του Olivemagazine.gr Βίκυ Χριστοπούλου μάς δίνει μικρές συμβουλές για να κάνουμε τη ζωή μας στην κουζίνα πιο εύκολη. Σήμερα μάς δείχνει πώς να διατηρούμε τα κομμένα καροτάκια φρέσκα στο ψυγείο, για να μπορούμε να τα απολαμβάνουμε ως σνακ παρέα με χούμους ή γιαούρτι ανά πάσα στιγμή.
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι αφού τα κόψετε, να τα τοποθετήσετε σε ένα τάπερ και στη συνέχεια να τα καλύψετε με φρέσκο νερό. Έπειτα, βάζετε το τάπερ κλειστό στο ψυγείο, όπου τα στικς μπορούν να διατηρηθούν για 2-3 μέρες.
Δείτε περισσότερα:
Πώς να διαλέγεις και να καθαρίζεις τον ανανά
Το μυστικό που θα αλλάξει οριστικά τον τρόπο που καθαρίζεις πατάτες
Πώς να μαλακώσεις το βούτυρο στο άψε σβήσε
Δίνουμε τέλος στις μαύρες μπανάνες με τον πιο απλό τρόπο