Η συντάκτρια του Olivemagazine.gr Βίκυ Χριστοπούλου μάς δίνει μικρές συμβουλές για να κάνουμε τη ζωή μας στην κουζίνα πιο εύκολη. Εδώ μάς δείχνει πώς να φτιάξουμε πεντανόστιμες vegan σοκολατένιες μπάρες καρύδας, οι οποίες μάλιστα είναι και πολύ πιο υγιεινές από εκείνες που βρίσκουμε στα ράφια του σούπερ μάρκετ.

Υλικά:
200γρ. καρύδα, τριμμένη
75γρ. κρέμα καρύδας
35γρ. σιρόπι αγαύης
λίγο εκχύλισμα βανίλιας

Για την επικάλυψη:
300γρ. κουβερτούρα, λιωμένη

Διαδικασία:
-Σε ένα multi ανακατεύετε την καρύδα, την κρέμα, το σιτρόπι και τη βανίλια.
-Μόλις ομογενοποιηθούν, ρίχνετε το μίγμα σε ένα ταψάκι, στρωμένο με διαφανής μεμαβράνη, και πιέζετε καλά.
-Καταψύχετε για μισή ώρα.
-Κόβετε σε κομμάτια.
-Περιχύνετε με τη λιωμένη κουβερτούρα.
-Βάζετε στο ψυγείο ή την κατάψυξη μέχρι να παγώσει η σοκολάτα.
-Σερβίρετε και εντυπωσιάζετε τους φίλους σας με τις ικανότητές σας στη ζαχαροπλαστική!

Δείτε περισσότερα #olivetips

Μην ξεχάσεις να δηλώσεις συμμετοχή στο μεγάλο μας διαγωνισμό για να κερδίσεις πλούσια δώρα!