Tα wraps εδώ συνδυάζονται με γαλοπούλα, γραβιέρα και γιαούρτι. Η ιδανική πρόταση για ένα νόστιμο σνακ.
						Υλικά
- 6 μεγάλα tortilla wraps
 - 250γρ. γραβιέρα Κρήτης γλυκιά
 - 200γρ. γιαούρτι στραγγιστό
 - 100γρ. κέτσαπ
 - 600γρ. στήθος γαλοπούλας ψημένο στη σχάρα, σε λεπτές φέτες
 - 250γρ. καρότο τριμμένο
 - 12 φέτες μπέικον ψημένο
 
Διαδικασία
Βήμα 1
Ζεσταίνετε τα tortilla wraps σε αντικολλητικό τηγάνι. Κατόπιν, τα απλώνετε σε καθαρό πάγκο ή πιάτο και τα γεμίζετε ως εξής: πρώτα απλώνετε λίγη κέτσαπ, μετά προσθέτετε τη γαλοπούλα (100γρ. για κάθε tortilla) και συνεχίζετε με 2 φέτες μπέικον, καρότο και τελειώνετε με γραβιέρα Κρήτης.Βήμα 2
Διπλώνετε τα wraps και τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200οC για 10 λεπτά περίπου. Κόβετε τα wraps στη μέση και τα σερβίρετε με το γιαούρτι.Φωτογραφία: Αναστασία Αδαμάκη - Food Styling: Αντωνία Κατή