Ένα δροσερό επιδόρπιο που παίζει με τα χρώματα και τις υφές, συνδυάζοντας Φρουί Ζελέ με Panna Cotta με σιρόπι φράουλα ΓΙΩΤΗΣ.
Πρώτα ετοιμάζετε το Φρουί Ζελέ ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία και το μοιράζετε σε ποτηράκια (να γεμίσουν κάτι λιγότερο από τη μέση).
Αφήνετε τα ζελέ στο ψυγείο να σταθεροποιηθούν και στο μεταξύ ετοιμάζετε την Panna Cotta σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία. Μοιράζετε την Panna Cotta πάνω από το ζελέ και αφήνετε τα ποτήρια πάλι στο ψυγείο να σταθεροποιηθεί κι εκείνη καλά.
Διακοσμείτε με φρέσκες φράουλες και σερβίρετε.
Διαδικασία
Βήμα 1
Πρώτα ετοιμάζετε το Φρουί Ζελέ ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία και το μοιράζετε σε ποτηράκια (να γεμίσουν κάτι λιγότερο από τη μέση).
Βήμα 2
Αφήνετε τα ζελέ στο ψυγείο να σταθεροποιηθούν και στο μεταξύ ετοιμάζετε την Panna Cotta σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία. Μοιράζετε την Panna Cotta πάνω από το ζελέ και αφήνετε τα ποτήρια πάλι στο ψυγείο να σταθεροποιηθεί κι εκείνη καλά.
Βήμα 3
Διακοσμείτε με φρέσκες φράουλες και σερβίρετε.