Αυτό το τράιφλ με βάση Άνθος Αραβοσίτου Στιγμής Βανίλια και Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ θα το φτιάξετε ξανά και ξανά.
Ετοιμάζετε το Άνθος Αραβοσίτου Στιγμής Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ και το Άνθος Αραβοσίτου Στιγμής Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία.
Ετοιμάζετε και το Garni Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία και το βάζετε σε κορνέ ζαχαροπλαστικής. Το αφήνετε στο ψυγείο μέχρι να το χρειαστείτε.
Παίρνετε 8 μπολ και κάνετε μια πρώτη στρώση με Άνθος Αραβοσίτου Βανίλια. Συνεχίζετε με δεύτερη στρώση από Άνθος Αραβοσίτου Σοκολάτα και αφήνετε τα μπολ στο ψυγείο.
Όταν θέλετε να σερβίρετε, πλένετε, στεγνώνετε και κόβετε τις φράουλες σε φιλετάκια. Παίρνετε τα μπολ από το ψυγείο και συνεχίζετε με μια στρώση από φιλετάκια φράουλας.
Πάνω από τις φράουλες κάνετε μια μεγάλη ροζέτα από το έτοιμο Garni και τελειώνετε με τριμμένο αμύγδαλο και Κουβερτούρα σε Νιφάδες ή Τρούφα Σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ
Διαδικασία
Βήμα 1
Ετοιμάζετε το Άνθος Αραβοσίτου Στιγμής Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ και το Άνθος Αραβοσίτου Στιγμής Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία.
Βήμα 2
Ετοιμάζετε και το Garni Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία και το βάζετε σε κορνέ ζαχαροπλαστικής. Το αφήνετε στο ψυγείο μέχρι να το χρειαστείτε.
Βήμα 3
Παίρνετε 8 μπολ και κάνετε μια πρώτη στρώση με Άνθος Αραβοσίτου Βανίλια. Συνεχίζετε με δεύτερη στρώση από Άνθος Αραβοσίτου Σοκολάτα και αφήνετε τα μπολ στο ψυγείο.
Βήμα 4
Όταν θέλετε να σερβίρετε, πλένετε, στεγνώνετε και κόβετε τις φράουλες σε φιλετάκια. Παίρνετε τα μπολ από το ψυγείο και συνεχίζετε με μια στρώση από φιλετάκια φράουλας.
Βήμα 5
Πάνω από τις φράουλες κάνετε μια μεγάλη ροζέτα από το έτοιμο Garni και τελειώνετε με τριμμένο αμύγδαλο και Κουβερτούρα σε Νιφάδες ή Τρούφα Σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ