Μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδοχή του αγγλικού τράιφλ που θα φτιάξετε γρήγορα και χωρίς κόπο χρησιμοποιώντας Κρέμα Ζαχαροπλαστικής και Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ. Απλή αλλά εντυπωσιακή πινελιά το κατακόκκινο ρόδι που θα προσθέσετε στο τελείωμα.
Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Μιλφέιγ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία και την αφήνετε στο ψυγείο.
Καθαρίζετε τα ρόδια και τα αφήνετε στην άκρη.
Ανακατεύετε το Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ και το λιωμένο βούτυρο να ομογενοποιηθούν.
Παίρνετε ποτηράκια και κάνετε μια πρώτη στρώση από μίγμα Τριμμένου Μπισκότου. Συνεχίζετε με μια στρώση από Κρέμα Ζαχαροπλαστικής, μια δεύτερη στρώση Τριμμένου Μπισκότου και πασπαλίζετε με το τριμμένο αμύγδαλο. Κάνετε μια δεύτερη στρώση από Κρέμα Ζαχαροπλαστικής και απογεμίζετε τα ποτήρια με σποράκια ροδιού.
Διακοσμείτε με κορφούλες δυόσμου και σερβίρετε.
Διαδικασία
Βήμα 1
Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Μιλφέιγ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία και την αφήνετε στο ψυγείο.
Βήμα 2
Καθαρίζετε τα ρόδια και τα αφήνετε στην άκρη.
Βήμα 3
Ανακατεύετε το Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ και το λιωμένο βούτυρο να ομογενοποιηθούν.
Βήμα 4
Παίρνετε ποτηράκια και κάνετε μια πρώτη στρώση από μίγμα Τριμμένου Μπισκότου. Συνεχίζετε με μια στρώση από Κρέμα Ζαχαροπλαστικής, μια δεύτερη στρώση Τριμμένου Μπισκότου και πασπαλίζετε με το τριμμένο αμύγδαλο. Κάνετε μια δεύτερη στρώση από Κρέμα Ζαχαροπλαστικής και απογεμίζετε τα ποτήρια με σποράκια ροδιού.
Βήμα 5
Διακοσμείτε με κορφούλες δυόσμου και σερβίρετε.