tourta zele me vatomoura
clock icon
30'

Τούρτα ζελέ με βατόμουρα και κρέμα βανίλια

Υλικά

  • 1 φάκελο Φρουί Ζελέ ΓΙΩΤΗΣ με γεύση Μούρο
  • 1 κεσεδάκι βατόμουρα
  • 1 φάκελο Άνθος Αραβοσίτου ΓΙΩΤΗΣ με γεύση Βανίλια
  • 600ml γάλα
  • 50-75γρ. ζάχαρη (ανάλογα πόσο γλυκό το θέλετε)

Ο συνδυασμός κρέμας – ζελέ σε αυτό το φρουτένιο γλυκό, που φτιάχνετε με Άνθος Αραβοσίτου και Φρουί Ζελέ ΓΙΩΤΗΣ, θα σας ενθουσιάσει!

Ετοιμάζετε το Φρουί Ζελέ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία του και αφήνετε να έρθει σε θερμοκρασία περιβάλλοντος.
Παίρνετε μια φόρμα πλαστική ή σιλικόνης και μοιράζετε μέσα τα βατόμουρα. Περιχύνετε με το Φρουί Ζελέ και αφήνετε στο ψυγείο να πήξει.
Όταν πήξει ετοιμάζετε το Άνθος Αραβοσίτου ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία και αφήνετε να έρθει σε θερμοκρασία περιβάλλοντος.
Το αδειάζετε προσεκτικά πάνω από το πηγμένο ζελέ και ξαναβάζετε τη φόρμα στο ψυγείο.
Όταν θέλετε να σερβίρετε, βουτάτε τη φόρμα για μερικά δευτερόλεπτα σε ζεστό νερό και ξεφορμάρετε αμέσως σε πιατέλα σερβιρίσματος.

Διαδικασία

Βήμα 1

Ετοιμάζετε το Φρουί Ζελέ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία του και αφήνετε να έρθει σε θερμοκρασία περιβάλλοντος.

Βήμα 2

Παίρνετε μια φόρμα πλαστική ή σιλικόνης και μοιράζετε μέσα τα βατόμουρα. Περιχύνετε με το Φρουί Ζελέ και αφήνετε στο ψυγείο να πήξει.

Βήμα 3

Όταν πήξει ετοιμάζετε το Άνθος Αραβοσίτου ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία και αφήνετε να έρθει σε θερμοκρασία περιβάλλοντος.

Βήμα 4

Το αδειάζετε προσεκτικά πάνω από το πηγμένο ζελέ και ξαναβάζετε τη φόρμα στο ψυγείο.

Βήμα 5

Όταν θέλετε να σερβίρετε, βουτάτε τη φόρμα για μερικά δευτερόλεπτα σε ζεστό νερό και ξεφορμάρετε αμέσως σε πιατέλα σερβιρίσματος.