Υποκλινόμαστε στη γευστική του τελειότητα σε όποια εκδοχή και να το δοκιμάσουμε. Το φτιάχνουμε με Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Τσηζκέικ ΓΙΩΤΗΣ πασπαλίζοντας στο τέλος με Κακάο και Σταγόνες Κουβερτούρας ΓΙΩΤΗΣ και το απολαμβάνουμε στην απλούστερη αλλά γευστικότατη βερσιόν του.
Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Τσηζκέικ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία και την αφήνετε στο ψυγείο.
Ανακατεύετε τον καφέ με τη ζάχαρη και το γλυκό κρασί. Βουτάτε πολύ γρήγορα μερικά σαβαγιάρ και τα αφήνετε στην άκρη.
Παίρνετε ποτηράκια και κάνετε μια πρώτη στρώση από σαβαγιάρ αφού τα κόψετε με τρόπο που θα χωράνε. Συνεχίζετε με μια πρώτη στρώση από Κρέμα Ζαχαροπλαστικής, μια δεύτερη στρώση από σαβαγιάρ και μια δεύτερη στρώση από Κρέμα Ζαχαροπλαστικής.
Σερβίρετε αφού πασπαλίσετε τα ποτήρια με μπόλικο Κακάο ΓΙΩΤΗΣ και μερικές Σταγόνες Κουβερτούρας ΓΙΩΤΗΣ.
Διαδικασία
Βήμα 1
Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Τσηζκέικ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία και την αφήνετε στο ψυγείο.
Βήμα 2
Ανακατεύετε τον καφέ με τη ζάχαρη και το γλυκό κρασί. Βουτάτε πολύ γρήγορα μερικά σαβαγιάρ και τα αφήνετε στην άκρη.
Βήμα 3
Παίρνετε ποτηράκια και κάνετε μια πρώτη στρώση από σαβαγιάρ αφού τα κόψετε με τρόπο που θα χωράνε. Συνεχίζετε με μια πρώτη στρώση από Κρέμα Ζαχαροπλαστικής, μια δεύτερη στρώση από σαβαγιάρ και μια δεύτερη στρώση από Κρέμα Ζαχαροπλαστικής.
Βήμα 4
Σερβίρετε αφού πασπαλίσετε τα ποτήρια με μπόλικο Κακάο ΓΙΩΤΗΣ και μερικές Σταγόνες Κουβερτούρας ΓΙΩΤΗΣ.