Μια απολαυστική τάρτα με τραγανή βάση και δροσερό γιαούρτι με φράουλα που δεν θα σερβίρετε σε πιατάκια αλλά σε ποτήρια.
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 160°C. Ετοιμάζετε το crumble: Βάζετε όλα τα υλικά μαζί στον κάδο του μίξερ και ανακατεύετε με το φτερό σε μεσαία ταχύτητα. Λίγο πριν τα υλικά γίνουν μια μάζα σταματάτε το ανακάτεμα.
Απλώνετε σε ένα ταψί αντικολλητικό χαρτί, στη συνέχεια, απλώνετε το crumble και το ψήνετε στο φούρνο για περίπου 20 λεπτά μέχρι να πάρει ένα ξανθό χρώμα. Αφού ψηθεί το αφήνετε να κρυώσει, το μοιράζετε σε ποτηράκια της αρεσκείας σας.
Ετοιμάζετε το γιαούρτι κόκκινων φρούτων: Χτυπάτε στο μπλέντερ όλα τα υλικά μαζί. Έπειτα, με σακούλα ζαχαροπλαστικής σερβίρετε στα ποτηράκια με το crumble και τέλος γαρνίρετε με φρέσκες, ψιλοκομμένες φράουλες και κεράσια.
Διαδικασία
Βήμα 1
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 160°C. Ετοιμάζετε το crumble: Βάζετε όλα τα υλικά μαζί στον κάδο του μίξερ και ανακατεύετε με το φτερό σε μεσαία ταχύτητα. Λίγο πριν τα υλικά γίνουν μια μάζα σταματάτε το ανακάτεμα.
Βήμα 2
Απλώνετε σε ένα ταψί αντικολλητικό χαρτί, στη συνέχεια, απλώνετε το crumble και το ψήνετε στο φούρνο για περίπου 20 λεπτά μέχρι να πάρει ένα ξανθό χρώμα. Αφού ψηθεί το αφήνετε να κρυώσει, το μοιράζετε σε ποτηράκια της αρεσκείας σας.
Βήμα 3
Ετοιμάζετε το γιαούρτι κόκκινων φρούτων: Χτυπάτε στο μπλέντερ όλα τα υλικά μαζί. Έπειτα, με σακούλα ζαχαροπλαστικής σερβίρετε στα ποτηράκια με το crumble και τέλος γαρνίρετε με φρέσκες, ψιλοκομμένες φράουλες και κεράσια.