Οι ψευτοκεφτέδες της Σαρακοστής τρώγονται όλο το χρόνο στο καθημερινό τραπέζι με μια πράσινη σαλάτα και αγαπούν τρελά το ούζο, το τσίπουρο και το κοκτέιλ θαλασσινών σε πικάντικη σάλτσα SAFCOL.
30'
Ταραμοκεφτέδες με κοκτέιλ θαλασσινών σε πικάντικη σάλτσα Safcol
Υλικά
- 140γρ. ταραμά λευκό
- 100γρ. αλεύρι φαρίνα ή για όλες τις χρήσεις
- 250γρ. ψίχα ψωμιού μουλιασμένη σε νερό
- 1 κρεμμύδι τριμμένο στο μούλτι
- 1 μικρό ματσάκι μάραθο ψιλοκομμένο ή άνηθο
- ξύσμα από 2 λεμόνια
- πιπέρι
- φρυγανιά τριμμένη για το πανάρισμα
- ελαιόλαδο ανακατεμένο με ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
- 1 κονσέρβα κοκτέιλ θαλασσινών σε πικάντικη σάλτσα SAFCOL