Δροσερό ρόφημα, με απίστευτα λαχταριστή γεύση, χάρη στη λιωμένη Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ.
Λιώνετε την Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ στα μικροκύματα.
Πολτοποιείτε τη μπανάνα στο μπλέντερ μαζί με το γάλα και το γιαούρτι.
Προσθέτετε τη λιωμένη Κουβερτούρα και χτυπάτε λίγο ακόμη να ομογενοποιηθεί το μίγμα. Ρίχνετε όσο παγωμένο νερό χρειαστεί για να αποκτήσει το ρόφημα την επιθυμητή πυκνότητα και το μοιράζετε σε 2 ποτήρια με πάγο.
Πασπαλίζετε το κάθε ποτήρι με λίγο Κακάο ΓΙΩΤΗΣ, που ρίχνετε από σουρωτήρι και σερβίρετε αμέσως με καλαμάκι.
Διαδικασία
Βήμα 1
Λιώνετε την Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ στα μικροκύματα.
Βήμα 2
Πολτοποιείτε τη μπανάνα στο μπλέντερ μαζί με το γάλα και το γιαούρτι.
Βήμα 3
Προσθέτετε τη λιωμένη Κουβερτούρα και χτυπάτε λίγο ακόμη να ομογενοποιηθεί το μίγμα. Ρίχνετε όσο παγωμένο νερό χρειαστεί για να αποκτήσει το ρόφημα την επιθυμητή πυκνότητα και το μοιράζετε σε 2 ποτήρια με πάγο.
Βήμα 4
Πασπαλίζετε το κάθε ποτήρι με λίγο Κακάο ΓΙΩΤΗΣ, που ρίχνετε από σουρωτήρι και σερβίρετε αμέσως με καλαμάκι.