Ένα σάντουιτς με ελληνικά προϊόντα, που αποτελεί ολοκληρωμένο γεύμα, πλήρης νοστιμιάς και θρεπτικότητας
Υλικά
- Μερίδες: 1
- 2 φέτες ζυμωτό ψωμί ολικής (μέγεθος τοστ)
- 1 κουτ. σούπας κοφτή πελτέ ντομάτας
- 1 αυγό βραστό, κομμένο σε 5 φέτες
- 60 γρ. ανθότυρο, κομμένο σε 3-4 φετούλες
- 2 φέτες γαλοπούλα καπνιστή
- 1 φύλλο μαρούλι
- ε.π. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- ρίγανη
Διαδικασία
Βήμα 1
Φρυγανίζουμε ελαφρά τις φέτες ψωμιού στο γκριλ.
Βήμα 2
Στη μία φέτα απλώνουμε πελτέ ντομάτας, ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, λίγη ρίγανη και ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και κλείνουμε με την άλλη φέτα ψωμιού.
Styling: Κατερίνα Λυκουρέση — Food styling: Μάκης Γεωργιάδης — Φωτογραφίες: Lambros Mentzos Photography