Ένα γρήγορο και νόστιμο μεζεδάκι για τη μπίρα και το κρασί σας που δε θέλει καθόλου κόπο, μιας και όλα τα υλικά μπαίνουν μαζί στο τηγάνι και μετά στο πιάτο σας για να τα απολαύσετε.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με καπάκι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο. Βάζετε μέσα την πίτα και σπάτε από πάνω τα αβγά.
Ρίχνετε στο τηγάνι τα ντοματίνια, το τυρί, το ζαμπόν, σκεπάζετε με το καπάκι και ψήνετε μέχρι να ασπρίσει το ασπράδι των αβγών. Πασπαλίζετε με λίγο αλάτι, πιπέρι και ρίγανη και σερβίρετε το σαγανάκι σε πιάτο.
Διαδικασία
Βήμα 1
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με καπάκι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο. Βάζετε μέσα την πίτα και σπάτε από πάνω τα αβγά.
Βήμα 2
Ρίχνετε στο τηγάνι τα ντοματίνια, το τυρί, το ζαμπόν, σκεπάζετε με το καπάκι και ψήνετε μέχρι να ασπρίσει το ασπράδι των αβγών. Πασπαλίζετε με λίγο αλάτι, πιπέρι και ρίγανη και σερβίρετε το σαγανάκι σε πιάτο.