Από τους πιο εκλεκτούς μεζέδες, το σαγανάκι σε μία από τις πιο νόστιμες εκδοχές του.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι ρίχνετε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί. Προσθέτετε το λουκάνικο και τις πιπεριές και σοτάρετε ανακατεύοντας για 4-5 λεπτά.
Μόλις ροδίσουν τα λουκάνικα και μαραθούν οι πιπεριές προσθέτετε τα ντοματίνια και σοτάρετε για 2-3 λεπτά.
Με ένα κουτάλι κάνετε χώρο ανάμεσα στα υλικά και σπάτε τα αβγά. Αλατοπιπερώνετε, σκεπάζετε με ένα καπάκι και ψήνετε για 3 λεπτά. Αφαιρείτε το καπάκι, προσθέτετε τη
φέτα και τον δυόσμο και σερβίρετε αμέσως.
Διαδικασία
Βήμα 1
Σε ένα μεγάλο τηγάνι ρίχνετε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί. Προσθέτετε το λουκάνικο και τις πιπεριές και σοτάρετε ανακατεύοντας για 4-5 λεπτά.
Βήμα 2
Μόλις ροδίσουν τα λουκάνικα και μαραθούν οι πιπεριές προσθέτετε τα ντοματίνια και σοτάρετε για 2-3 λεπτά.
Βήμα 3
Με ένα κουτάλι κάνετε χώρο ανάμεσα στα υλικά και σπάτε τα αβγά. Αλατοπιπερώνετε, σκεπάζετε με ένα καπάκι και ψήνετε για 3 λεπτά. Αφαιρείτε το καπάκι, προσθέτετε τη
φέτα και τον δυόσμο και σερβίρετε αμέσως.